Het team achter We Commit

We zijn Luutzen Hoornstra en Alex de Jong, twee jongemannen met een enorme drive om een match te creëren waardoor een ieder met veel plezier zijn passie kan beoefenen.


Luutzen Hoornstra

Luutzen Hoornstra

Na een jarenlange carrière in de financiële dienstverlening heeft Luutzen ruim 10 jaar geleden de stap naar flexibele arbeid gemaakt. Begonnen als intercedent bij een uitzendbureau waar hij een specifieke tak van werken in de watersport heeft opgezet en hij van zijn hobby, watersport, zijn beroep kon maken. Na 2 jaar begon het ondernemerschap al te kriebelen en heeft hij de stap als manager gemaakt naar een vestiging bij een bureau wat zich al redelijk had gespecialiseerd in de jachtbouw. Werken met mensen met dezelfde passie en gedrevenheid is voor Luutzen een uitlaatklep waardoor hij iedere dag fluitend aan de slag gaat. Daarnaast komt hij graag langs bij de opdrachtgevers om zich nog steeds te vergapen aan de mooiste boten en jachten op de wereld. Ben jij op zoek naar een baan of opdracht in onze tak van sport neem dan snel contact op. Ben jij een werkgever en op zoek naar flexibele vakkrachten, heb je personeelsvraagstukken waar je niet uitkomt of ben je op zoek naar iemand met kennis van zaken van jouw branche neem dan contact op.

Alex de Jong

Alex de Jong

Alex is eveneens een fanatiek watersporter en in de zomer is hij dan ook vaak te vinden op de Friese meren en op het IJsselmeer/ Markermeer. Hij heeft veel affectie voor alles wat met watersport te maken heeft. Na zijn studie jarenlang in de jachtbouw gewerkt waardoor hij een brede ervaring heeft met alle facetten in de jachtbouw. Daarna ruime ervaring opgedaan bij een uitzendbureau wat technisch personeel uitzend in de jachtbouw- en scheepsbouw. Denk hierbij aan cascobouwers, lassers, jachtschilders, monteurs en ander technisch personeel.

Door zijn HBO opleiding Personeel & Organisatie heeft hij zich de regels voor het hebben en behouden van personeel eigen gemaakt. Bovenstaande is nodig om in deze branche goed te kunnen bemiddelen. Kortom, hij weet wat nodig is, om personeel en bedrijven optimaal op elkaar af te stemmen en gaat pas met een gerust hart naar huis als hij weet dat alle partijen tevreden en voldaan zijn. Ben je benieuwd wat hij voor jou kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact met hem op.


Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.